berners schober inc.
Change Image on Hover in CSS
Card Back Card Front

family
support

icu and cath lab waiting rooms
berners schober inc.
The new combined CVOR/ICU waiting space provides direct access to the ICU Unit, and includes a variety of sleeper furniture options, visitor lockers, an ICU consultation room, shared hospitality station and vending, and access to views of a central courtyard. This project was Phase 1 in a larger ICU remodeling project, and aimed to provide more amenities to improve the family experience.

Facts + Figures

project size

12,500 SF

completion

2021

project type

Remodeling

location

Springfield, IL

Project Highlights

Amenities for improved family experience.

Added sleep options for visitors.

Furniture finishes and selections by berners schober interiors department.

RELATED PROJECTSall projects
chevron-down